Çka mësova


 

Nga mësimi metodologjik mësova që hoxha im të mos jetë libri, se dija nuk merret pa memorizim, kurse memorizimi nuk vjen pa përsëritje dhe se memorizimi nuk është e tëra. Kam mësuar se suksesi vjen vetëm me sinqeritet. Nuk përfiton vetëm nga dëgjimi i audio ligjëratave nëse edhe nuk lexon, kurse vetëm leximi nuk të jep sukses nëse nuk i ulë krahët para mësuesit. Ditura nuk fitohet me shtirje, kurse lartësia pa modesti. Nuk mund të ëndërrosh të bëhesh dijetarë pa përpjekje, kohë të gjatë dhe njohje të metodave të mësimit.

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *