Çveshja e një femre në shtëpi të huaj


Ve alejkumusselam ve rahmetullahi ve berekatuhu…

Allahun e falënderojmë, paqa dhe bekimi qofshin mbi Muhamedin…

Dijetarët kur e kanë komentuar hadithin se gruasë nuk i lejohet të çveshet në shtëpi të huaj, kanë thënë se nuk i lejohet në vend ku ska garancë dhe siguri, mirëpo nëse në një shtëpi ka garancë dhe siguri, sikurse është rasti në pyetje, nuk do të kishte prish punë nëse kjo motër banon ndonjë kohë te motra e vet e cila jeton me burrin e sajë…

Allahu e di më së miri…

Pyetje dhe përgjigje

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *