O Allah na i shto të mirat!


Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, shpesh lutej dhe thoshte:

((‏اللهم إني أعوذ بك من زوالِ نعمتك، وتحول عافيتك، وفجاءة نقمتِك، وجميع سخطك))؛‏ رواه مسلم‏)‏.

“Allahu im kërkoj strehim te Ti nga perëndimi i begative Tuaja, largimi i shëndetit që ma ke dhënë, ardhja e befasishme e mllefit Tënd dhe nga i gjith zemërimi Yt”. (Muslimi).

Shikoni se si e lidh njeriun kjo lutje me Allahun, subhanehu ve teala! 

Shikoni se në ç’farë mënyra e edukon Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ymetin e tij?!

O Allah na bë që vazhdimisht ti kujtojmë të mirat Tuaja dhe kurrë mos na i largo ato!

Bekir Halimi

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *