Si ta falënderojmë Allahun?


Imam Ibën Kajimi, rahimehullah, thotë:

“Falënderimi ndaj Allahut ndërlidhet me zemër, gjuhë dhe gjymtyrë. Me zemër e falënderojmë Allahun duke e njohur dhe dashur Atë; me gjuhë duke e lavdëruar dhe përmendur Atë, kurse me gjymtyrë duke i përdorur ato për ta respektuar Atë që e falënderojmë dhe duke i larguar ato nga gjynahet”.

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *