23 Nëntor, 2011

Shpresa

  Për çdo natë përgatitemi për gjumë dhe nuk jemi të sigurt se a do të zgjohemi në mëngjes, megjithatë ... Read More

Koha e humbur

  Fëmiu im i vogël që nga mbrëmë nuk është mirë me shëndet…Sonte, pasiqë erdha nga puna vendosa ta dërgoj ... Read More

Besimi

    Duhet ta kemi ndjenjën sikur të fëmijës një vjeçar kur e hedhim në qiell… ai qeshet, sepse e ... Read More