Çka do të lësh pas vete?!


A ke menduar: çka do të lësh pas vete? Cilat janë gjurmët që do ti lësh pas vete? A do të mbetet vetëm guri i vendosur në Varrin tënd?! Apo edhe ndonjë vepër e madhe, e cila do të jetë në dobi tënde dhe të popullit tënd?! Përgjigju këtyre dilemave në veten tënde, mjafton për të filluar ndryshimi te ti.

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *