Shikoni mëshirën e madhe të Allahut


 

Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, thotë:

“إن الشيطان قال وعزتك يا رب لا أبرح أغوى عبادك ما دامت أرواحهم في أجسادهم ، فقال الرب : وعزتي وجلالي لا أزال أغفر لهم ما استغفروني”.

“Shejtani tha: pasha Krenarinë Tënde do të vazhdoj të devijoj robërit e Tu përderisa janë gjallë. Zoti i tha: pasha Krenarinë dhe Madhështinë Time, do të vazhdoj tua fali përderisa ata kërkojnë falje prej Meje”. (Shejh Albani e vlerëson si hadith Sahih, e transmetojnë Ahmedi dhe tjerët).

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *