Pesë veçori


 

Imam Shafiu, rahimehullah, ka thënë: “Mi- rësia e dynjasë dhe ahiretit qëndron në pesë gjëra:

– Pasuria e shpirti;

– Pengimi i të keqës;

– Fitimi hallall;

– Petku i devotshmërisë;

– Bindja në Allahun në çdo rast”. (“Busta-nul-Arifin”, fq. 130). 

 

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *