Përfundimi i mirë


Pardje (20.04.2012) Një imam në një xhami në Port Sait duke i fal muslimanët në namaz të sabahut, duke u lexuar suren Es-Sexhde, kur arrin te ajeti: 

۞ قُل يَتَوَفّىٰكُم مَلَكُ المَوتِ الَّذى وُكِّلَ بِكُم ثُمَّ إِلىٰ رَبِّكُم تُرجَعونَ
Thuaj: “Engjëlli i vdekjes, i cili është caktuar për ju, ua merr shpirtrat, e pastaj do të ktheheni te Zoti juaj”.
U përplas për toke i vdekur!
Subhanalla!
Ditë e Xhuma, duke u falë në xhami, madje Imam i muslimaneve dhe duke lexuar suren Sexhde!
Nuk e di se çka të themi për këtë lloj vdekjeje, a duhet ngushëlluar apo duhet përgëzuar?!
Përfundim madhështor!
Allahu e mëshirofte dhe neve na dhashtë përfundim të mirë! Amin!

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *