Dy gjëra


Dy gjëra

1. Dy gjëra nuk vazhdojnë përgjithmon te njeriu: rinia dhe fuqia e tij;
2. Dy gjëra i bëjnë dobi secilit njeri: sjellja e mirë dhe toleranca;
3. Dy gjëra e ngrisin pozitën e secilit njeri: modestia dhe kryerja e nevojave të njerëzve;
4. Dy gjëra të mbrojnë nga belatë: sadakaja dhe kujdesi për farefisin.

 

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *