Shoqatat humanitare joislame (statistika)


– Qendra Nacionale e Statistikave të veprimtarisë humanitare (NCCS) tregon se në Amerikë në vitin 2012 ka 1.563.596 shoqatë jofitimprurëse.
– Shoqatat humanitare mbajnë me paga të plota 9.2 të punësuarve në Amerikë, ose 11 milion nëpunës.
– 2009-2010 kanë marrë pjesë vullnetarisht në akrivitetet e këtyre shoqatave 26.3% e amerikanëve mbi moshën 16 vjeçe.
– Në Amerikë për çdo ditë regjistrohen nga 200 shoqata të reja.
– Në vitin 1998 donacionet humanitRe në Amerikë arritën 175 trilion dollar, 44% shkojnë në ndihmë të shoqatave fetare, sidomos atyre misionare.
– Kurse në vitin 2011 kjo shumë ishte 298.42 trilion dollar, me 0.9 më shumë se në vitin 2010, kurse 32% e tyre shkojnë për shoqatat fetare.
– Në Israil në vitin 1999 kishte 27 mijë shoqata humanitare, kurse në vitin 2007 dyzet mijë.
– Shoqatat humanitare Israelite ofrojnë 235 mijë vende pune me orar të plotë, ose 10% e të punësuarve në këtë vend.
– Në Britani ka 190 mijë shoqatë jofitimprurëse, kurse të hyrat e tyre në vitin 2003 ishin 31 miliard Sterlin.
Krahasoi këto statistika me atë që e bëjne shtet islame me shoqatat e tyre vendore, krahaso me atë që ndodhë në vendet tona dhe kupto shkrimet e islamofobëve e satanistave shqiptar!

 

Aktuale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *