Ruaju prej gjunahit të kesh shëndet


Tregojnë librat e historisë Islame se Kadiu dhe fekihu Taberi ka jetuar 102 vjet (348-450 h.) me shëndet të plotë psikofizik, andaj e kanë pyetur si ka ndodh kjo? Është përgjigjur duke thënë: i kemi ruajtur gjymtyrët tona nga gjynahu kur ishim të ri e na i ruajti Allahu tani në pleqëri.

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *