Fiset krishtere jordaneze e llogarisin të pavlerë gjakun e pjesëmarrësve në filmin mbi Profetin Muhamed


 

Fiset krishtere arabe në Jordani e llogarisin të pavlerë gjakun e të gjithë pjesëmarrësve në filmin e keq kundër Profetit Muhamed duke potencuar se për ata nuk ka mëshirë as në tokë e as në qiell.

Këto fise e lëshuan këtë deklaratë në qytetin Madeba, i cili gjendet në jug të kryeqytetit Aman. Ata në këtë deklaratë potencuan se shoqëria krishtere jordaneze kërkon ç’vlerësimin e gjakut të tyre, sepse për ta “nuk ka mëshirë as në tokë e as në qiell”.

Ata në këtë deklaratë potencojnë se fiset krishtere arabe e refuzojnë çdo tentim në çdo vend për tu sjellë keq ndaj Profetit Muhamed dhe duke publikuar distancimin nga kjo vepër e keqe dhe e ultë, e cila dënohet në qiell dhe tokë.

http://www.islammemo.cc/hadath-el-saa/elfilm-elmosye/2012/09/17/155830.html

 

 

Aktuale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *