Kamata – Mëkat i cili ka depërtuar në çdo shtëpi


Kemi nevojë më shpesh të përmendim një dukuri, e cila kohëve të fundit ka depërtuar gjithkund dhe njerëzit nuk i frikësohen si më herët. Ja çka na tregon Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, në lidhje me këtë mëkat të madh:

“Një dirhem kamatë që e ha njeriu duke e ditur është më e rëndë se tredhjetë e gjashtë zinaja, marrëdhënie jashtëmartesore”. Ahmedi, sahih.

Bekir Halimi

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *