Njerëzit dhe lutja


“Disa njerëz lutjen e përdorin si ilaç, vetëm kur janë të sëmurë, e disa sikur ajrin, e thithin vazhdimisht, andaj i dëgjon duke u lutur edhe në bollëk edhe në vështirësi, për këtë lute Allahun vazhdimisht!” Shejh Halid Bekër, Allahu e ruajtë!

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *