Si e nënçmon shejtani njeriun


 

“Ja përmendën Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, një njeri i cili kishte fjetur deri në mëngjes dhe nuk e kishte falur namazin e sabahut. Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, tha: këtij njeriu i ka urinosur shejtani në vesh”. Buhariu

Andaj kujdes për namazin e sabahut dhe mos lejoni që në këtë mënyrë të nënçmon shejtani njeriun, të cilin e ka nderuar Allahu dhe e ka ngritur mbi të gjitha krijesat.

Bekir Halimi

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *