Tetor 2012

Myzhde dhe Sihariq

Myzhde dhe Sihariq   Me ndihmën e Allahut dhe përkrahjen prej Tij arritëm me sukses që ta përmbyllim projektin “Ti ... Read More
Placeholder

Pyeta shtëpinë

Pyeta shtëpinë سألت الدار سألت الدار تخبرني ….. عن الأحباب ما فعلوا  Pyeta shtëpinë që të më lajmëron Për të ... Read More

Si të bëjmë haxhxh të pranuar?

إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِهِ الله ُفَلاَ مُضِلَّ لَهُ ... Read More

Shpenzoni, o ju robër të Allahut!

إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ يَهْدِهِ الله ُفَلاَ مُضِلَّ لَهُ ... Read More