Ti dalim në krah Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem


Ti dalim në krah Pejgamberit, 

sal-lallahu alejhi ve sel-lem

 

Hyrje 

Pasi që të gjithë u ballafaquam me tentativën e radhës për të përbaltur figurën e Pejgamberit, Muhamed, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, nëpërmjet filmit “Innocence of muslims”” shoqata kulturore Nun- Kultura në shenjë të reagimit në lidhje me këto tentativa ka ndërmarrë realizimin e projektit për botimin e librit “I këtillë ishte Muhamedi” të cilin libër do ta botojmë në 10 mijë kopje dhe do ta shpërndajmë në të gjitha qytetet e Maqedonisë.

Emri i projektit: Ti dalim në krah Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem

Natyra e projektit: botim dhe shpërndarje falas të librit “I këtille ishte Muhamedi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem” në Republikën e Maqedonisë

Sasia: 10 mijë kopje

Vlera: 3 mijë euro

Afati i realizimit: 01-15 Tetor 2012

Vendi i realizimit: Republika e Maqedonisë

Të nderuar mysliman, na është dhënë rasti që të shprehim dashurinë tonë ndaj Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, dhe të shfaqim ndihmesën dhe përkrahjen praktike për të përhapur tek myslimanët informata mbi biografinë dhe pamjen e tij, krejt kjo nisur nga parimi se “njeriu është armik i asaj që nuk e njeh” dhe parimit “po ta njihnin do ta donin”.

Allahu na dhashtë bereqet dhe suksese!

 

Shoqata për afirmim “NuN- kultura”

Shkup/ 01- Tetor- 2012 

Bekir Halimi

 

(Konto numri devisor)

Account Name: NUN-R DOOEL SKOPJE

Komercijalna banka a.d. Skopje

Str. “Kej Dimitar Vlahov” nr.4

S.W.I.F.T: KOBSMK2X

Account: 0270100209184

IBAN: mk07300701002530115

 

(konto numri me denar)

Komercijalna banka a.d. Skopje

Str. “Kej Dimitar Vlahov” nr.4

Account: 300000001759616

Account Name: NUN-R DOOEL SKOPJE

Aktuale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *