Vdekja e Omer ibën Abdul-Azizit


Omer ibën Abdul-Azizi në sëmundjen e vdekjes atyre që ishin përreth u tha: më ngrini të ulem. Pastaj tha: unë jam ai që Ti më urdhërove e unë nuk i zbatova urdhrat Tuaja me përpikshmëri dhe Ti je Ai që mi ndalove disa gjëra e unë nuk të respektova. E përsëriti këtë fjalë tre herë e tha: por, la ilahe il-lallah, dhe i doli shpirti në këtë gëndje.

Bekir Halimi

Publikimi i parë:  2011-12-24

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *