Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, na mësonte lutjen:

(اللهم إني أعوذ بك من الهم والحزن، والعجز والكسل، والبخل والجبن، وضلع الدين، وغلبة الرجال)

“O Allah! Kërkoj strehim te Ti nga brenga dhe mërzia, nga paaftësia dhe dembelia, nga koprracia dhe frikësimi, nga zhytja në borxhe dhe dominimi nga njerëzit”.

Ankesa lind nga dembelia dhe paaftësia, andaj nuk e ka përmendur në mënyrë të veçantë Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem.

Imam Ibën Kajimi, rahimehullah

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *