Këshillë nga Ibën Xhevziu


Imam Ibën Xhevziu, rahimehullah, thotë:

“S’ka gjumë më të rëndë se shkujdesi (gafleti), as robëri më të madhe se sa epshi dhe as fatkeqësi më të madhe se sa vdekja e zemrës e as lajmëtar më të qartë se sa thinjat”.

 

ابن الجوزي رحمه الله | لا نوم أثقل من الغفلة، ولا رِقّ أملك من الشهوة، ولا مصيبة كموت القلب، ولا نذير أبلغ من الشيب

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *