Shkopi i Omerit dhe shpata e Haxhaxhit


 

Hasan Basriu, rahimehullah, ka thënë:

“Allahu i shpërbleftë ithtarët e të vërtetës. Njerëzit më shumë i frikoheshin shkopit të Omerit se sa shpatës së Haxhaxhit”.

Dmth: Allahu, subhanehu ve teala, Omerit, radijallahu anhu, i ka dhënë autoritet që me një shkop në dorë të rregullon shtetin e tij dhe të arrijë sukses në këtë synim e ti binden njerëzit, kurse Haxhaxhi me shpatë në dorë nuk arriti të frikëson njerëzit dhe ti detyron ti binden atij.

Bekir Halimi

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *