Një listë me disa ligjerata të hoxhës Bekir Halimi


Në këtë listë i keni disa ligjerara të fundit të hoxhës Bekir Halimi ua ofrojmë që të keni më lehtë ti gjeni dhe ti dëgjoni.

Allahun e lusim vazhdimisht që muslimanët ti udhëzojë dhe ti orientojë drejt asaj në të cilën qëndron shpëtimi i tyrë në dynja e ahiret dhe në ato veprime që u sjellin lumturi e rehati. Amin!

http://www.youtube.com/playlist?list=PLJqpgtAouwQwPqOn7dPqvPHqsIN081yPp

Aktuale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *