DITA 17: CILA ËSHTË DITA JUAJ IDEALE E RAMAZANIT?


 

10 ditët e fundit të Ramazanit do të fillojnë shpejt. Kjo është koha për të bashkuar gjithë fuqitë dhe teknikat e produktivitetit sëbashku për t’u sigu­ ruar që, do investojmë në çdo moment të 10 ditëve të fundit me maksimumin e aftësive tona.

Filloni të planifikoni programin e 10 ditëve të fun­ dit të Ramazanit orë për orë. Pyeteni veten tuaj: “Nëse do e dija se cila prej këtyre 10 netëve është nata e Kadrit, si do e kaloja atë natë?” Pastaj, përgjigjuni kësaj nate ide­ ale gjatë 10 netëve në vazhdim, ose të paktën netëve teke.

Allahu na mundësoftë të jemi sa më të sukse­ sshëm këto netë dhe të arrijmë të fitojmë shpërblimin e madh të 10 netëve dhe Natës së Kadrit!

AMIN!

Aktuale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *