Betim profesional


Universiteti i Jordanisë për herë të parë përdori betimin profesional në studentët e fakultetit të punës pranë këtij universiteti.

Studentët në fund të shkollimit të tyre, kur do të marrin diplomën gjatë manifestimit të përfundimit të fakultetit më datë 23 Qershor të këtij viti, 971 student dhe studente do ta thonë publikisht dhe solemnisht këtë betim.

Ata do të betohen në këtë formë: “betohem në Allahun e Madh se do të punoj me përgjegjësi, sinqeritet dhe transparencë, do të kryej detyrat e punës time me paanshmëri dhe pa asnjë dallim ndaj askujt. Qëllimi im do të jetë ta ruaj Allahun në jetën time publike dhe private dhe të veproj në ngritjen e vatanit dhe shoqërisë time”.

 

Aktuale

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *