Urtësi për vetëzhvillim


Lavdëroi tjerët me zë të lartë dhe qortoi me zë të ulët, sepse ne lartësohemi duke i lartësuar tjerët. 

Ai që ka vetëbesim nuk e ndjen veten të poshtëruar nëse e lavdëron tjetrin.

#vetëzhvillim

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *