Prej udhëzimit të Pejgamberëve është…


Prej udhëzimit të Pejgamberëve është shoqërimi i dijetarit për të përfituar nga fjala, vepra dhe urtësia e tij. Allahu i Madhërishëm thotë: “Atij (Hidrit – njeriut të mirë e të dijshëm-) Musai i tha: “A pranon të vijë me ty, që të më mësosh nga ajo që je i mësuar (i dhuruar) ti: dituri të drejtë e të vërtetë?”

 

Shejh AbdulAziz et-Tarifi

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *