Çfarë duhet të bëjë ai që është falur dhe pastaj shikon se ka qenë xhunub?


Pyetje: Çfarë duhet të bëjë ai që është falur dhe pastaj shikon se ka qenë xhunub?

Përgjigje: “Secili njeri që falet dhe pas namazit kupton se ka qene xhunub apo pa abdes, ai e ka detyrë të pastrohet ashtu si duhet dhe ta përsërisë namazin.

Sepse Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë: “Allahu nuk e pranon namazin pa abdes.” (Muslimi)

 

“Kushtet e Fesë” Shejh Muhamed ibn Salih El-Uthejmin (Allahu e mëshiroftë!)

 

Marrë nga: xhamiambret.com

Pyetje dhe përgjigje

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *