Dëshirat e të vdekurve


PËRKUJTIM

A i dini se cilat janë dëshirat e njerëzve të vdekur që i përmend Kurani?

Ja, lexoni dhe kuptoni, e mësimin e duhur merreni:

Ah! Sikur të kisha qenë dhe!

Ah! Sikur të kisha ofruar diçka për jetën time!

Ah! Sikur të mos e kisha marrë filanin si shok!

Ah! Sikur të mos e kisha marrë aspak regjistrin!

Ah! Sikur të kishim respektuar Allahun dhe Pejgamberin!

Ah! Sikur të mos kisha marrë rrugë tjetër pos të Pejgamberit!

Ah! Sikur të kisha fituar me fitim të madh!

Të gjitha këto dëshira mund të realizojmë tani, sa jemi gjallë, andaj ti realizojmë sot, që të mos kemi nevojë nesër të themi ah, sikur ti kisha bërë.

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *