Dëshiron të bëhesh VIP person?


 

Llogaria ditore:

A i ke falë të gjitha farzet? A i ke falë në xhami?

A i ke falë nafilet?

A ke lexuar një pjesë të caktuar të Kuranit?

A ke dhënë sadaka?

A ke thënë dhikrin e mëngjesit dhe mbrëmjes?

A ke bërë istigfar sot?

A ke dërguar salavate mbi Pejgamberin, sal-lallahu alejhi ve sel-lem?

A je kujdesur për farefisin, së paku me një telefonatë?

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *