Mos e shani gjelin


“Mos e shani gjelin sepse ju zgjon për namaz”. Ebu Davudi, sahih

Thotë Hulejmiu në komentin e këtij hadithi: Ky hadith është argument se nuk duhet sharrë apo nënçmuar ai nga i cili kemi përfitime, përkundrazi duhet nderuar dhe respektuar.

Nëse gjelin s’duhet sharrë sepse prej tij përfitojmë atëherë çka duhet bërë me ata që na mësojnë të mirat e fesë?!

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *