Shtatë rregullat e #lumturisë:


 

1- Mos e urre askënd, pa marrë parasysh sa ka gabuar ndaj teje.

2- Mos u streso asnjëherë dhe lutu sa më shumë.

3- Jeto modest dhe thjeshtë, sado që të është rritur niveli i jetës.

4- Prite të mirën sado e madhe të jetë sprova dhe ki mendim të mirë për Allahun.

5- Jep shumë edhe nëse të kanë privuar në të kaluarën.

6- Buzëqeshu edhe nëse zemra të pikon gjak.

7- Lutu vazhdimisht për vëllain tënd në mungesë të tij.

Përktheu: Bekir Halimi

Artikuj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *