Kënd ta shoqërojmë?


Shejhul Islam Ibën Tejmije, rahimehullah, thotë:

Shoqërohu me pasues të pejgamberëve, të cilët janë të ndihmuar me dritën e udhëzimit dhe me argumentet e besimit, pronar të qasjeve të shëndosha në lidhje me dyshimet dhe pasionet, ata që e bëjnë dallimin e qartë mes inspirimeve na i Gjithmëshirshmi dhe nga shejtani, dijetarë dhe punëtorë, sepse “ata janë pala e Allahut, kurse pala e Allahut është ajo që shpëton”.

El-fetava, 11/697

Përktheu: Bekir Halimi

Urtësi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *