Për dhjetë vendime do të bëhesh pishman pas dhjetë viteve


1- Shoqërimi me njerëz negativ.

2- Veshja e maskës për ti kënaqur të tjerët

3- Prolongimi dhe vonimi i gjërave, sikurse nuk të pakësohet kontoja me kalimin e ditës

4- Ti lësh tjerët të formësojnë ëndërrat tuaja

5- Ikja nga zhvillimi dhe ndryshimi

6- Përtesa dhe shpresa e rrejshme

7- Dorëzimi kur bëhet shumë vështirë

8- Kënaqesh me më të paktën e mundshme

9- Egoizmi dhe narcizoizmi

10- Çdo gjë ta bësh në jetën tënde vet.

Përktheu: Bekir Halimi

Artikuj

top

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *